WIE IS GOLFCLUBMAKER ?

Mijn passie voor golf start in 1998 op golfbaan de Efteling.
Ik was daar via een uitzendburo aan het werk in de horeca voor ca. 1 jaar.
In dat jaar heb ik in mijn pauzes op de drivingrange gestaan om zo even ergens anders te zijn dan op het werk.

Ik vond het leuk en heb toen een zootje ongeregeld golfsetje gekocht waarvan de clubs van slecht metaal waren gemaakt.
Mijn swing was zo hard dat de koppen ervan af vlogen.

In 1999 heb ik een internet winkel geopend genaamd Eagle, Birdy, Bogey golf ofwel EBBGOLF.nl
Ik verkocht goedkope producten omdat ik niet bij de grote jongens kon inkopen zoals Callaway, Mizuno, Taylor Made etc.

In begin 2000 ben ik verhuisd naar Den Helder samen met mijn broer die in de marine zat.
Ik ging werken op golfbaan Ooghduyne om zo geld te sparen voor een golfwinkel.
Toen kwam er ineens een pand vrij in het centrum van Den Helder en binnen een maand was ik open for business.
Ik heb brutaal de burgemeester gebeld voor een officiële opening en hij vond het leuk om dit te mogen doen 🙂
ebbgolf winkel

In 2002 ben ik gestopt met de winkel omdat geen lening van de bank kreeg om te mogen groeien 🙁

In 2007 ben ik Golfclubmaker.nl begonnen.
Als hobby golfsets repareren en schoonmaken.
Nu 8 jaar later doe ik het nog steeds met veel plezier.

golfswing jochem 2008